Mimmi

Vår aller kjæreste Mimmi døde en brå og sjokkerende død 22.01.10. Onsdagen den 20 ble hun syk, veldig veldig sykt viste det seg. Hun klarte plutselig ikke verken gå, stå eller holde hodet oppe... Til slutt ble hun innlagt på smådyrsykehuset på Gjøvik, men det var ikke en gang mulig å få henne stabil nok til å få gjort de undersøkelsene de ønsket. Trolig hadde hun en infeksjon i hjernen eller nervesystemet, som ikke lot seg kurere med antibiotika. Så sovnet hun bare stille inn. Hun var så altfor ung, bare 5,5 år. Det er et stort savn og mye tomrom etter henne. Vår lille snille jente har forlatt oss og vi må leve videre med de gode minnene hun ga oss.

*Høyt var du elsket, dypt er du savnet*

Our dear Mimmi got sick and died 22 january 2010. She just fell to sleep in hospital.. We miss her a lot and have to live further with all the good memories.

*We loved you so much and miss you like hell*

Cherie

Vår kjære Cherie fikk diabetes og etter en stunds sykdom som endte med blindhet måtte vi dessverre la henne få slippe i april 2018. Hun var en meget god jakthund og familiehund, og det er tomt etter henne.

Zorina

Zorina var vår første hund og vår første havanais. Hun var en meget spesiell hund som alle ble glad i. Hun fikk leve til hun ble 16 år, og levde de siste årene som blind. Hun var så trygg på seg selv og hadde ingen problemer med det. Alderdommen innhentet henne til slutt, men vi er glad vi fikk ha henne så lenge og har mange gode minner.